RESVÄSKKAAA

IDAG FICK VI ÄNTLIGEN VÅRA RESVÄSKOR, AAHAHHA ALLA BLEV HELT JÄVLA GALNA OCH GLADA HAHAHAH

Och sen är det en bild här på bilen som vi har hyrt och glider runt i här FETT MED FETT JJAAOOWW


SHOPPING ALL DAY LONG

HOOLLLLAAA

Som rubriken lyder så shoppade vi hela dagen idag! Vi åkte till ett varuhus som hade ca 300 affärer, bland annat uggs, Victoria's secret och sånt! AND I WAS LIKE IN HEAVEN!!! Sen åkte vi vidare till ett annat varuhus som hade hollister, och det var rea i hela affären HUR BILLIGT SOM HELST!

här kommer lite bilder på det jag har köpt osv

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3579877/images/2012/pic_50de56dbe087c35cc1bf44e0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3579877/images/2012/pic_50de56e1e087c35cbd46eafe.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3579877/images/2012/pic_50de56e49606ee5a899ed951.jpg" class="image">


LOVELY DAY

Tjaa
Idag har varit en lovely day, en riktigt underbar dag! Låg först och solade här på soldäcket vid hotellet, vi drog sen vidare ner till stranden och det är så sjukt vackert. Asså man tror inte det är sant så fint det är! HEELT SJUKKKTTT. Det vqr riktigt stora och höga vågor i vattnet, så sjukt kul! Jag vet inte hur länge vi var i och badade, men länge va det!

Sedan gick vi upp och åt lunch på bubba shrimp. Det varnor det godaste jag har ätit på länge alltså. Och nu på kvällen åkte vi taxibåt längs kanalerna som finns här och det är så sjukt lyxiga hus!

Vi har fortfarande inte fått våra resväskor så har inga bilder, men hoppas de kommer snart PPPUUUSSSS


IM HERE

HHEELLOOO
Hälle dar vilken resa det var igår, och så långtråkigt.. Och när vi skullr mellanlanda i österrike så fick vi springa som idioter genom flygplatsen för att hinna med.. Och när vi sen landar i USA och ska hämta upp våra resväskor, så kommer det inga resväskor.. Så vi har varit utan väskor hela dagen vilket är lika med inga kläder, bikini alla grejer helt enkelt. Så vi fick åka och köpa grejer idag HAHAH och väskorna ligger någonstans i österike... Men förhoppningsvis kommer de snart! Vi han även med att sola lite idag, GGÖÖTTT! Vi var också ute ikväll och åt mat på ett jättemysigt ställe, och gott var det! Vi hörs imorgon, puuss


SOO EXEIIIDDEDDD

Försöker sova men det går inte så bra, är typ helt uppe i varv AHAH. Nej men kan inte fatta att jag ska åka till andra sidan jordklotet imorgon.. Men det ska bli så sjukt kul. Nä nu måste jag sova för ska upp om 4 timmar igen... Vi hörs om 2 dagar ungefär för vi ska flyga hela dagen imorgon, men om jag hittar internett så uppdaterar jag! PUUSS


RSS 2.0